Verzenden

Verzending Nederland
Bestellingen worden geleverd na betaling. Bij een bestelling vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten binnen Nederland. Wij verzenden met PostNL.

Verzending buitenland
Saltlamp verzendt ook naar het buitenland. Wij rekenen de standaard PostNL tarieven voor Europese bestemmingen. Mocht je buiten Europa wonen, dan kun je ons een e-mail sturen waarna wij een opgaaf kunnen doen van de verzendkosten.

Verzending naar ander adres
Je kunt bij je bestelling een ander afleveradres opgeven. Je kunt ons ook een e-mail sturen waarin je verzoekt om het pakketje op een ander adres af te laten leveren.

Verzending
Je bestelling wordt in een neutrale verpakking verzonden via MyParcel/PostNL.

Retourneren/herroeping

Retourneren: 14 dagen zichttermijn
Vanzelfsprekend kun je bij ons altijd retourneren/herroepen en ruilen. Uiteindelijk willen we dat je helemaal blij en tevreden bent met je bestelling. Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om artikel(en) te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het artikel. Je kunt hiervoor het meegestuurde retourformulier gebruiken of vergelijkende informatie die je ons kunt mailen.  Deze informatie ook graag bijsluiten in jouw retourzending. Je hebt vanaf het moment van de herroeping nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw eigen rekening.

Na ontvangst van de retourzending

Na een goede ontvangst van jouw retourzending (*), betalen wij jou volledig terug (inclusief eventuele leveringskosten indien de volledige bestelling is geretourneerd) onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop wij de retour hebben ontvangen. Terugbetaling is onder voorbehoud. Zie ook uitsluiting op herroeping. (*) Ten overvloede: indien je gratis verzending had, dan vallen er uiteraard geen verzendkosten terug te betalen. Kosten die niet zijn gemaakt, vallen ook niet terug te betalen.

Tenzij Saltlamp aanbiedt het product zelf af te halen, mag Saltlamp wachten met terugbetalen tot zij het product heeft ontvangen of jij aantoont dat jij het product hebt teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Saltlamp gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat jij hebt gebruikt, tenzij jij instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor jou.

Als jij hebt gekozen voor een duurdere methode van levering dan de standaardlevering van Saltlamp, hoeft Saltlamp de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Ruilen(**): 14 dagen zichttermijn

Zijn er kosten verbonden aan het ruilen van een product?
Alleen de kosten van het retour zenden zijn voor eigen rekening.

Terugbetaling bij retournering

Na ontvangst door Saltlamp  van jouw retourzending zullen wij jouw betaling terugstorten binnen 14 dagen. Het spreekt voor zich dat de retourzending wel in orde moet zijn bevonden. Kosten voor retouren zijn voor rekening van de klant.

Betekenis kosten van verzenden, retourneren

Kosten van verzenden zijn de kosten die worden gemaakt om de bestelling naar de klant te versturen. Bij een bedrag boven de 100 euro zijn de kosten voor ons. Bij een bedrag onder de 100 euro betaalt de klant een bijdrage (dit zijn niet de werkelijke kosten, een deel daarvan nemen wij voor onze rekening).
Kosten van retourneren zijn de kosten die worden gemaakt om de bestelling naar ons te retourneren

 (*) Uitsluitingen op herroeping: Artikelen dienen onbeschadigd, niet gedragen, niet gewassen of anderszins duidelijk gebruikt of bewerkt te zijn. Ruilingen en retouren moeten voorzien zijn van de originele binnenverpakking, indien mogelijk en bijgeleverd. Artikelen die hier niet aan voldoen, worden niet in behandeling genomen. Er wordt in dat geval geen nieuw artikel opgestuurd of geld teruggegeven. Eventuele kosten die Saltlamp heeft gemaakt voor het terugnemen van de goederen, zullen aan je worden doorberekend. Wil je het beschadigde of gebruikte artikel terug? Dan kan dit tegen vergoeding van verzend- en handlingskosten.

– Pakketten die onder rembours naar ons verzonden worden, worden helaas niet geaccepteerd. Wij zijn niet aansprakelijk voor door ons te ontvangen ruilingen/ retouren die zoek zijn geraakt met de post.

Retourformulier

Om het retourneren voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken, sturen we jou een retourformulier mee, met je bestelling. Mocht je dit kwijtraken, dan tref je hieronder een download aan van een retournerings-/herroepingsformulier. Je mag dit formulier gebruiken door deze tekst over te nemen in je aanmeldingsmail om te retourneren. Ook kun je deze tekst bijsluiten bij je retourzending.

Retour adres:
Saltlamp
Adres

Postcode Plaatsnaam

Voor verdere vragen
Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op info@saltlamp.nl